Kennismaking

De Vijfster is niet alleen een leerplan, een schoolgids, een gebouw, of een website. Het is onmogelijk om dat wat onze school ís helemaal te vangen in woorden.

We nodigen daarom iedereen met belangstelling graag uit om te komen kijken, te luisteren en vragen te stellen. Om de sfeer te ervaren. Bel of mail ons en maak een afspraak met Mattanja de Maa, onze directeur a.i.

Wij organiseren elk jaar drie inloopochtenden waarop u met ons kennis kunt maken. Als u na onze eerste kennismaking in aanmerking wilt komen voor plaatsing op onze school, wordt u gevraagd een inschrijfformulier van onze school in te vullen.

Wisselen van school (zij-instromers)

Als uw kind al op een andere school in Apeldoorn zit kunt u contact opnemen met onze directeur a.i. Mattanja de Maa of een van de intern begeleiders. Wij plannen dan een kennismakingsgesprek met u. Als u daarna nog steeds geïnteresseerd bent, gaan wij in overleg met u en de school waar uw kind zit.

Wachtlijsten

Als we meer aanmeldingen dan plekken hebben krijgen kinderen die broertjes en/of zusjes op school hebben voorrang. Net als kinderen die op kinderopvang Christoforus en Juffie Maartje Peuterhuis zitten of die verhuizen van een andere vrijeschool.

Uitgebreide informatie over onze school en de aanmeldingsprocedure vind u in onze schoolgids.

Aanmelden voor een kennismaking